ontdek het unieke
van bolsward

verrassend weg

Even een verrassend weekendje weg? Ontdek onze de gezelligheid van Bolsward. Waai uit langs het wad, trek de natuur in of ‘strún’ door historische straten van de Elfsteden. Dit Weekend arrangement biedt 2 overnachtingen in ons hotel, aankomstdag vrijdag – vertrek zondag, 1 keer een driegangen keuzediner en 2 keer een Fries ontbijt in de ochtend. Laat je verrassen!

actief ontdekken

Ontdek de gezelligheid van Bolsward tijdens dit Weekend arrangement met 2 overnachtingen in ons hotel, aankomst op vrijdag en vertrek op zondag. Geniet van een driegangen keuze diner en twee keer een Fries ontbijt in de ochtend. Wij hebben een afgesloten fietsenstalling en kunnen een fietsroute op maat voor je maken. Neem je eigen fiets mee of huur er één bij de naastgelegen Rijwielhandel de Kroon. Laat je verrassen en waai uit langs het wad, trek de natuur in of verken de historische Elfsteden.

pittige kruidendrank

Ontdek hoe Sonnema wordt gemaakt in de Berenburg fabriek in Bolsward. Vraag een rondleiding aan voor een unieke belevenis van 1,5 uur. Ontdek de brand movie, de kruidenzolder en de Sonnema Bottelarij. Proef ook de heerlijke Sonnema Berenburg tijdens de rondleiding. Ga jij voor een mixdrankje of ga jij puur genieten?

actief op pad

Bij Rijwielhandel de Kroon kunt u verschillende fietsen huren. Als je graag een dagje zou willen fietsen in en rondom Bolsward hebben wij stadsfietsen en E-bikes van Gazelle. Liever een sportief rondje fietsen? Wij hebben ook racefietsen en mountainbikes beschikbaar. Bezoek onze website voor meer informatie.