welkom bij de stadsherberg
van bolsward

friese gastvrijheid

voor het beste van de stad

Stap binnen bij de Wijnberg, een gezellige stadsherberg in het hart van Bolsward. Voor wie even wil ontsnappen aan de dagelijkse drukte, biedt de Wijnberg niet alleen knusse overnachtingen, maar ook een smakelijke eetervaring waar de lokale smaken op een toegankelijke manier tot leven komen.

eerlijke gerechten
heerlijke wijnen en te gekke bieren
lekker koese
gevarieerde menukaart

leuk om te geven

ONTMOETEN – ETEN – DRINKEN

en overnachten

wijnberg is meer

proef de gezelligheid en
de lokale sfeer van bolsward

een onvergetelijke
ervaring

We willen een onvergetelijke ervaring bieden aan al onze gasten. Wij streven naar een warme en gastvrije sfeer waar iedereen zich welkom voelt. Ons doel is niet alleen een stadsherberg te zijn, maar een betaalbare plek waar mensen samenkomen en genieten van comfortabele accommodaties, goede service en uitstekend eten. 

ontmoet bolsward
op z’n best

Het Marktplein, het stadsterras van Bolsward, is het centrale knooppunt van gezelligheid. Hier komen bewoners en toeristen samen, en evenementen komen tot leven. Met het Veerhuys en de Wijnberg als buren, is het Marktplein dé locatie om te ontmoeten, te genieten van heerlijk eten en drinken en te proeven van de lokale sfeer.

heerlijk stadsterras
in hartje stad

Het Veerhuys, het kloppende hart van Bolsward, verwelkomt u als stadscafé met karakter. Ontmoet vrienden, geniet van borrel & bites en ervaar de levendige energie die deze plek kenmerkt. Het Veerhuys is de ideale plek voor ontspanning, gezelligheid en het beleven van de lokale ambiance onder het genot van een lekker hapje en drankje.